αγαπημένου GIZMO VARILLAS

Follow the Sun – Η επιστροφή του αγαπημένου GIZMO VARILLAS (Video)

Το “Follow the Sun”, η επιστροφή του αγαπημένου Gizmo Varillas, ανοίγει με ένα συναρπαστικό σόλο τρομπέτας που ερμηνεύει ο Alfredo Pino-επί χρόνια συνεργάτης της τραγουδίστριας Natalia Lafourcade και της νεοφερμένης Silvana Estrada.

Το τραγούδι σύντομα εξελίσσεται σε ένα αφιέρωμα στον ήλιο με αναφορές στον Ennio Morricone εμπλουτισμένο με πολυάριθμα φωνητικά, σφυρίγματα, ταμπούρα και άφθονο ρυθμό από παλαμάκια.

Για το κομμάτι ο Gizmo μας λέει «Πέρυσι το καλοκαίρι, αγόρασα ένα μίνι βαν και αποφάσισα να εξερευνήσω τις νότιες περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου με τη γυναίκα μου και τα δύο ιταλικά λαγωνικά μας. Τολμήσαμε να κάνουμε εκδρομές σε κάμπινγκ, βυθιζόμενοι στη φύση, ατενίζοντας την απόσταση των ατελείωτων χωραφιών του South Downs, που απλώνονται σε αμμώδεις αμμόλοφους στο Rye έως την ερημιά του New Forest. Αυτό το τραγούδι είναι μια αφιέρωση από καρδιάς σε όλους τους “συναδέλφους” εξερευνητές, που γιορτάζουν την ομορφιά της εξερεύνησης της φύσης και τους απεριόριστους ορίζοντες εν αναμονή μίας ανακάλυψης».

Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ του, “Out of the Darkness” (απ’ όπου το “Love Over Everything” αγαπήθηκε και στα ελληνικά ραδιόφωνα), αυτή η κυκλοφορία ανοίγει ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Gizmo και αντανακλά μια εποχή σημαντικών μετασχηματισμών τόσο προσωπικών όσο και επαγγελματικών. Έβλεπε τους αριθμούς στις μουσικές πλατφόρμες να εκτοξεύονται από κάποιες χιλιάδες σε 100.000.000, έγινε viral επιτυχία και Νο1 τάση στο Instagram, ξεπέρασε τους 2.000.000 μηνιαίους ακροατές στο Spotify, γιόρτασε τα τριάντα του, παντρεύτηκε, μετακόμισε στο Μπράιτον, αγόρασε το πρώτο του σπίτι, καλοσώρησε δίδυμα σκυλιά στην οικογένειά του και έζησε την απώλεια του πατέρα του. Χωρίς αμφιβολία αυτά τα βαθιά γεγονότα έχουν εμπλουτίσει τη μουσική του και στο 2024 θα έχουμε πολλά νέα τραγούδια εν αναμονή ενός άλμπουμ την επόμενη χρονιά.

LISTEN & DOWNLOAD

https://slinky.to/FollowTheSunGV

Κυκλοφορεί με την υποστήριξη της The Hubsters

Ακολουθήστε μας στα social media και στο You Tube

YouTube || Instagram || Facebook || Spotify || Souncloud

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top