25/09/2023

Γάμοι και …στουρνάρια


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι θα δώσει κουπόνια σε όλους τους γονείς για να έχουν παιδικό σταθμό. Κουπόνι, Κυριάκο; Κουπόνι; Έχεις πάθει Σοβιετία και θα αυτοπυρποληθεί ο Άδωνις.

 

Ο Κυριάκος δήλωσε επίσης ότι έχει απομυθοποιήσει την γλύκα της εξουσίας επειδή προέρχεται από πολιτική οικογένεια. Και όλοι οι άλλοι της οικογένειας την έχουν απομυθοποιήσει γι αυτό και είναι καμιά 20αριά σε πόστα που πληρώνονται από το Δημόσιο.

 

Ο Τσίπρας απάντησε στην ομιλία Μητσοτάκη λέγοντας: “Τα σκυλιά αλυχτούν, αλλά δεν έχουν πια δόντια”. Πρέπει να κόψει τα b-movies επειγόντως.

 

Ευτυχώς που μάθαμε και όλες τις λεπτομέρειες από τον γάμο της Μαρίας Τζομπανάκη και έτσι μπορούμε να βγάλουμε χωρίς άγχος τον χειμώνα.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*