02/07/2022

Γελοιότητες τηΣώρρας


Ο Αρτέμης Σώρρας δεν έχει μόνο πολλά λεφτά. Έχει καταθέσει 600 δισ. κλωτσιές και χαστούκια σε Τράπεζα της Ανατολής. Έτοιμοι οι οπαδοί του να τα μοιραστούν.

 

Ξαναμπαίνει στο τραπέζι η συζήτηση για Grexit και δραχμή. Το Σάββατο θα μαστιγωθούν στην πλατεία Συντάγματος 5-6 δραχμιστές για να δείξουμε την αυστηρή προσήλωση μας στο νόμισμα  που μας έκανε ευτυχισμένους.

 

Οι επιτελείς του Τραμπ πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή ή ακόμα κι αν υπάρχει δεν είναι επικίνδυνη. Το ίδιο συμβαίνει και με το μυαλό τους. Όλοι οι άλλοι πιστεύουν ότι είναι επικίνδυνο εκτός από τους ίδιους.

 

Ο Γιούνκερ είπε ότι το 2017 θα είναι η χρονιά του «Όλα ή τίποτα». Μάλλον κάνει λάθος. Ως η χρονιά του «πάρτα όλα» φαίνεται, τουλάχιστον εδώ στην άκρη της Μεσογείου

(Συνολικές Επισκέψεις 427, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Γελοιότητες τηΣώρρας - viewtag.gr - QuoterLand

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*