27/09/2023

Γελωτοποιοί και γελασμένοι


Η Φώφη έσβησε κεράκι σε τούρτα για τον ένα της χρόνο στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Να ‘ναι καλά να μας χαρίζει πάντα αβίαστα γέλιο.

 

Η Ν.Δ. υποστηρίζει ότι οι αντιεξουσιαστές είναι υπέρ της κυβέρνησης, επειδή είναι εναντίον των “Παραιτηθείτε” και ήδη αναζητείται μάρμαρο για να λαξευτεί αυτή η μεγαλειώδης πολιτική σκέψη.

 

Πέρασαν ήδη 6 ώρες, κατά τη διάρκεια των οποίων κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν έκανε κάποια ασυνάρτητη, εξωφρενική ή άστοχη δήλωση. Σύσκεψη σε λίγο στο Μαξίμου για να δουν τι πήγε στραβά

 

Οκτώ στους 10 πολίτες πιστεύουν ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Από τους υπόλοιπους δύο έχει ληφθεί δείγμα DNA για να διαπιστωθεί πώς παθαίνουν τόσο συχνά κρίσεις αισιοδοξίας


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*