30/11/2021

Γελωτοποιοί και “κουλουράδες”


Ο Άδωνις Γεωργιάδης υιοθετεί ως πραγματικές ειδήσεις που δημοσιεύονται στη σατιρική ιστοσελίδα «Το Κουλούρι» και ξεκινά αγωνία για την μη κατάργηση των φωνηέντων. Σύντομα η Βουλή θα αποφασίσει αν θα του δώσει ολογόμηνη άδεια για να συμμετάσχει στις καλοκαιρινές παραστάσεις του Δελφιναρίου.

 

Διαψεύδεται από την κυβέρνηση ότι υπάρχει θέμα κατάργησης του 13ου και του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα. Χωρίς να θέλουμε να ταράξουμε την κυβέρνηση για τους μισούς τουλάχιστον που είτε είναι άνεργοι, είτε δεν πληρώνονται υπάρχει θέμα μισθού σκέτο.

 

Ο Γιώργος Παπανδρέου είπε ότι είναι να γελάει κανείς με την πολιτική της κυβέρνησης. Δεν γνωρίζουμε αν το είπε ως δοκιμασμένος κωμικός ή σαν πετυχημένος ηγέτης (γέλια κονσέρβα)

 

Ο Κώστας Σημίτης συναντήθηκε με τον Σταύρο Θεοδωράκη και την Φώφη Γεννηματά, μίλησαν για το μέλλον του σοσιαλισμού με νεοφιλελεύθερο πρόσωπο, έφτυσαν ο ένας τον άλλον για να μην τους ματιάσουν και αποχώρησαν ησύχως

 

(Συνολικές Επισκέψεις 248, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*