20/04/2024

Γεμιστά και ψαρι(ανί)λα


"Στο σκοτάδι όλες οι αγελάδες είναι μαύρες", είπε στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας. Γι αυτό μάλλον στα φορολογικά νομοσχέδια ο βασικός άξονας είναι το άρμεγμα.

 

Ο βουλευτής του “Ποταμιού” Γρηγόρης Ψαριανός είπε απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρολιάκο “Ρούφα την πούτσα και χόρεψε ένα τσάμικο”. Είναι εμφανές ότι πρόσφατα πήρε πτυχίο Πολιτικών Επιστημών (ίσως και του Λυκείου Ελληνίδων)

 

Η Deutsche Bank έχει πάρει την κατηφόρα. Κύκλοι του γερμανικού Υπουργείου Οικονομικών δήλωσαν: “Τι ωραία που είναι η Άνοιξη για πέτα μου έναν κεφτέ”

 

Η Θεανώ Φωτίου δήλωσε ότι οι περισσότεροι υπάλληλοι στα υπουργεία δεν κάνουν τίποτα. “Ούτε καν γεμιστά δεν γεμίζουν”, δήλωσε χαρακτηριστικά


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*