24/02/2024

Γερούνδια και ανώμαλα ρήματα


Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, παρά την καλπάζουσα ανοησία του, έχει την στήριξη των Γερμανών. Σκέφτονται μάλιστα να του γνωρίσουν και τον Χριστοφοράκο για να διοργανώσουν μαζί ημερίδα κατά της διαφθοράς.

 

Στέλεχος της ΟΝΝΕΔ αποκάλεσε τη Σία Αναγνωστοπούλου "τσατσά" με αφορμή ανάρτησή της κατά του Γερούν που είχε τον τίτλο "εμείς οι "πουτάνες" του Νότου". Ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό σεξισμού μέχρι να έρθει το επόμενο

 

Ο Σταύρος Ψυχάρης κατέθεσε αγωγή κατά εργαζόμενων που τους άφησε απλήρωτους και έκαναν επίσχεση εργασίας. Όντως αυτή η στρέβλωση με τους εργαζόμενους να θέλουν να πληρώνονται πρέπει να σταματήσει. Ζήτω οι δανειοδοτημένοι εκδότες με αέρα κοπανιστό.

 

Το ΔΝΤ ενδεχομένως να ζητήσει την ψήφιση των νέων μέτρων και από την αντιπολίτευση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως θα αντισταθεί σθεναρά. Για κανένα τρίωρο.

 


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*