17/04/2024

Για κωμικούς και για καμμένους


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αιφνιδιαστική επίσκεψη στο κέντρο της Αθήνας. Τελικά δεν αιφνιάστηκε το κέντρο, αλλά ο ίδιος, όταν διαπίστωσε ότι υπάρχουν κι άλλες συνοικίες εκτός από το Κολωνάκι.

 

Η Τερέζα Μέι έδωσε το υπουργείο Εξωτερικών στον Μπόρις Τζόνσον. Μέχρι τώρα τις κωμικές σειρές τις έφτιαχνε το BBC. Τώρα τις ανέλαβε η κεντρική κυβέρνηση.

 

Η κυβέρνηση σκέπτεται να κατεβάσει το όριο εισόδου στη Βουλή στο 2,5% λύνοντας ένα ακόμα πρόβλημα που απασχολεί τους Έλληνες πολίτες (ειδικά τους …καμμένους»).

 

Η Κομισιόν, μέσω της αρμόδιας επιτρόπου, Μαριάν Τάισεν, θέλει «βαθιές μεταρρυθμίσεις» στα εργασιακά. Έχετε καταλάβει πού ακριβώς αναφέρεται το βάθος, να μην γίνομαι τόσο kinky ως στήλη.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*