19/09/2021

Γίνεται του Πατούλη ο γάμος!


Αγωνία για το αν έπιασε τη βάση ο Γιώργος Πατούλης για επανεισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή, ώστε να θυμηθεί πώς μεταδίδεται η ελονοσία.

 

Μέρκελ, Ολάντ και Ρέντσι δήλωσαν ανήσυχοι για την κατάσταση στην Ευρώπη, για την οποία κατάσταση ως γνωστόν ευθύνεται ο ανάδρομος Ερμής, το κακό μας ριζικό, ο Χατζηπετρής, αλλά ποτέ οι ίδιοι.

 

Σε ερώτηση του Δημμήτρη Παπαδημούλη στο Ευρωκοινοβούλιο για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους ο Πιέρ Μοσκοβισί απάντησε με απόλυτη ακρίβεια: «Εσείς τι άλλα νέα; Στο σπίτι όλοι καλά;»

 

Η Τουρκία εισέβαλε στην Συρία. Λίγο έξω από τα σύνορα της Ινδίας με το Πακιστάν ο Ερντογάν θα σταματήσει γιατί είναι και υπέρ της παγκόσμιας ειρήνης.

 

(Συνολικές Επισκέψεις 234, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*