Οι “Γυναίκες” στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Τρεις  γυναίκες – Φωτεινή Βελεσιώτου, Αναστασία Μουτσάτσου και Μυρτώ Αλικάκη – εξομολογούνται ιστορίες, μελωδίες και πάθη μιας ζωής.

Συναισθήματα καταπιεσμένα από γυναίκες και άνδρες, εγκλωβισμένους σε ρόλους αρχετυπικούς. Ένας αγώνας για την επιβίωση και την ελευθερία και ουσαστικά η αναζήτηση της μοναδικής συγκολλητικής ουσίας, που είναι η αγάπη.

Μια μουσικοθεατρική παράσταση, όπου ο λόγος πλέκεται μαγικά με τη μουσική και τα τραγούδια, με σκοπό την κάθαρση μέσω της εξομολόγησης.

Σκηνοθεσία από την Ελένη Γκασούκα. Το κείμενο υπογράφει η Αναστασία Μουτσάτσου, που είχε και την ιδέα της παράστασης.

Οι «Γυναίκες» θα μας ταξιδέψουν φέτος το χειμώνα, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο ξεκινώντας τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, για κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.

Στα όργανα: Γιώργος Τσοκάνης (πιάνο, πλήκτρα και επιμέλεια ορχήστρας), Γιώργος Καραμφίλλης (μπουζούκι), Νίκος Παπαναστασίου (ακορντεόν), Βασίλης Κετεντζόγλου (κιθάρα).

Επιμέλεια παραγωγής: Γιώργος Γκώνιας.

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη). Τηλ.: 210 9315600.

 Ώρα προσέλευσης: 20:00. Ώρα έναρξης: 21:00. 

Τιμές εισιτηρίων: 12€ εισόδου σάλας, 10€ εξώστη.

Ελάχιστη υποχρεωτική κατανάλωση: 8€ με μπύρα ή κρασί (δεύτερη μπύρα ή κρασί 6€), 10€ ποτό (δεύτερο ποτό 8€), Φιάλη κρασί ανά 2 άτομα 35€, Φιάλη ποτού ανά 4 άτομα 70€.

Προπώληση εισιτηρίων: 11876, σε όλα τα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης και το viva.gr.

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top