Μαρκουλή, επιτέλους κάνει Ραδιόφωνο

Η Μαρία Μαρκουλή, επιτέλους κάνει Ραδιόφωνο! Ακούστε τι έπαιξε στην πρώτη εκπομπή

Η Μαρία Μαρκουλή γράφει σχεδόν 30 χρόνια για τη μουσική, αγαπάει τη μουσική, είναι από τα καλύτερα παιδιά της δημοσιογραφικής πιάτσας και ένα από τα πιο γλυκά πλάσματα που πολλοί από εμάς είχαμε την τύχη να τη γνωρίσουμε από κοντά. 

Το γεγονός ότι η Μαρία Μαρκουλή είναι φίλη μου δεν μου απαγορεύει να πω ότι η ματιά, η αισθητική και το δημοσιογραφικό της δαιμόνιο έλειπε από τα ραδιόφωνα. Και να, που ο Kosmos 93,6 πήρε τη Μαρία και κάθε Σάββατο από τις 6 μέχρι τις 8 το απόγευμα κάνει τη δική της εκπομπή.

Μακάρι να είχαμε πολλές “Μαρίες” με το ήθος και το χιούμορ και την ανοιχτή καρδιά της Μαρκουλή! (όχι μονο στη δημοσιογραφία!!!)

(το βιβλίο της για τον Bowie, το έχετε διαβάσει? – κάντε κλικ)

Καλή αρχή Μαρία μου! 

Ακολουθεί το κείμενο που έγραψε στο προσωπικό της σάιτ “It’s my blender” για την πρεμιέρα της καθώς και τα τραγούδια που έπαιξε!

yes, it’s true!

Και ξεκίνησε ήδη. Όσοι είχαν συντονιστεί το Σάββατο πήραν μια πρώτη γεύση.
Κάθε Σάββατο για δυο ώρες, 6 με 8, ραντεβού στο KOSMOS fm.

Fresh.

Για πρώτη φορά στο ραδιόφωνο (από όπου άλλωστε ξεκίνησαν όλα, από τις 4 στις 5 από τον Γιάννη Πετρίδη συγκεκριμένα).

Μετά από τόσα χρόνια που έγραφα στα Νέα και στα περιοδικά και βέβαια στα sites και φυσικά εδώ στο blog για ΜΟΥΣΙΚΗ _ γραψίματα, βιβλία και κάποια τηλεοπτικά πονήματα_ πρεμιέρα στο ραδιόφωνο. Radio days are here.

Στο Kosmos 93.6! Ακούγεται ιδανικό- και είναι.

Γιατί ο Kosmos είναι το ραδιόφωνο που του αρέσουν τα ταξίδια και οι ήχοι από παντού και του αρέσει να ανακαλύπτει πράγματα, δεν βάζει σύνορα στις μουσικές του – είναι περιπέτεια!

Εκεί θα είμαι!. Κάθε Σάββατο 6 με 8. Μέσα στις δυο αυτές ώρες θα παρουσιάζω καινούργιες μουσικές. Καινούργιους και φρέσκους ήχους. Θα δίνουμε χώρο σε άλμπουμ νέας εσοδείας που ξεχωρίζουμε μέσα από την πλημμύρα των κυκλοφοριών σε πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής.

Ανάμεσα στα καινούργια – να είστε έτοιμοι και γι αυτό– θα γίνονται εξορμήσεις στο παρελθόν και εκδρομές σε άλλες εποχές πάντα με ωραία τραγούδια. Αυτό ισχύει για όλα όσα θα παίζουν στο δίωρο. Διαλεχτά, ωραία και ενδιαφέροντα. Τι πιο καλό περιβάλλον γι’ αυτό από το Kosmos !

Kαι τι ακούστηκε στην πρώτη εκπομπή; Το’χουμε!

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top