22/09/2023

Οι ντοπέ και αι ντροπαί


Ντοπέ βρέθηκαν αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς του Ρίο. Ας ελπίσουμε να υπάρχουν πυκνά σύννεφα στην περιοχή για να μπορούν να πέφτουν οι θεατές.

 

Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης έπεφταν δακρυγόνα έξω από το Μαρακανά σε όσους αντιδρούν στους αγώνες. Πρόκειται για κάτι εμμονικούς που επιμένουν να παραμένουν φτωχοί και να μην τους αρέσουν τα light shows.

 

Σαν σήμερα οι Αμερικανοί έριχναν στη Χιροσίμα την ατομική βόμβα. Από τότε έχουν γίνει άγρυπνοι διώκτες αυτών που κατέχουν τέτοια όπλα, αλλά ποτέ δεν τα χρησιμοποίησαν. Σ’ αυτό τον τομέα έχεις το τεκμήριο της αθωότητας αν είσαι ο μόνος που έχει αφανίσει χιλιάδες ανθρώπινες ζωές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

 

Στη Σκιάθο μεταβαίνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Θα ήταν άχρηστη πληροφορία, αλλά μπορεί να φανεί χρήσιμη για όσους κάνουν διακοπές εκεί. Προλαβαίνουν να φύγουν.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*