24/10/2021

Ιερές τρίχες


Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο “αν δεν συμφωνείς θα ρίξω την κυβέρνηση”. Έτσι είναι το πολίτευμα. Εκλέγεσαι από το λαό, λογοδοτείς στην Εκκλησία. Από overdose Διαφωτισμού θα πάμε σ’ αυτή τη χώρα.

 

Το ΔΝΤ ζητά να κοπούν τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού. Είναι γνωστό πώς τουρισμό στην Ελλάδα έχουν δικαίωμα να κάνουν μόνο τα golden boys διεθνών οργανισμών, που έρχονται να απαιτήσουν από τους άλλους να μην κάνουν τουρισμό.

 

Εξαγγελία – σοκ από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου. Θα  ιδρύσει και σχολές κομμωτικής για να κουρεύουν άπλυτους μακρυμάλληδες (εξαιρούνται ιερείς φυσικά).

 

Ο Αλβανός πρωθυπουργός δήλωσε ότι εκτός από την Ακρόπολη, αλβανοί έσωσαν από την καταστροφή το Σινικό Τείχος, το Μάτσου Πίτσου, το Άνγκορ Βατ και το Αθηνών Arena.

(Συνολικές Επισκέψεις 215, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*