10/12/2022

Είμαστε όλοι προϋπολογισμένοι

Είμαστε προϋπολογισμένοι

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός, έτσι για να έχουμε τη σιγουριά ότι θα αυξηθούν οι φόροι, γιατί ζούσαμε μήνες με τον φόβο μην γίνει καμιά στραβή και πληρώσουμε λιγότερα.

 

Εκνευρισμός, λέει, στις Βρυξέλλες για τις εξαγγελίες Τσίπρα. Μέχρι που ζητάνε παραδειγματικό απαγχονισμό για συνταξιούχους, ώστε να επανέλθει το νευρικό τους σύστημα.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι αντί του κόφτη, ήρθε ο δότης. Αυτό πρέπει να ονομαστεί «σύνδρομο Αη- Βασίλη», όπου στο τέλος της χρονιάς ο άρχοντας μοιράζει δώρα. Το είχε πάθει και ο Σαμαράς παλιότερα.

 

Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα για όσους αντί να πέσουν στην πρέζα, έχουν πέσει στην κατανάλωση. Η διαφορά είναι ότι από την δεύτερη σπάνια αποθεραπεύεσαι


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*