26/01/2022

Είμαστε όλοι ρυθμισμένοι!


Ο Μοσκοβισί μας προτείνει να γυρίσουμε σελίδα. Να φύγουμε απ’ αυτήν που γράφει “λιτότητα-λιτότητα-λιτότητα-λιτότητα” και να πάμε στην καινούργια που θα γράφει “λιτότητα-λιτότητα-λιτότητα- λιτότητα”. Συναρπαστικό!

 

Κατά 10.754% αυξήθηκαν οι ειδικοί στην αποτίμηση τροχαίων δυστυχημάτων  το τελευταίο διήμερο στην Ελλάδα.

 

Νέα ρύθμιση για οφειλές προς το Δημόσιο. Οι δόσεις λέει θα είναι πάνω από 24. Ανοίγεις λοιπόν το πορτοφόλι σου βλέπεις τι έχει μέσα και διαιρείς. Μηδέν διά 24. Έτσι προκύπτει και το ποσό που θα λάβει από σένα το Ελληνικό Δημόσιο.

 

Η ΓΣΕΕ λέει ότι οι ρυθμίσεις που ζητούνται στα εργασιακά οδηγούν σε τριτοκοσμικές συνθήξες εργασίας. Θα απαντήσει αναλόγως, σκληρά και αποφασιστικά. Με τρίωρη στάση εργασίας, ας πούμε! Ίσως και τετράωρη

(Συνολικές Επισκέψεις 159, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*