“Είμαι σκληρή ως τα νύχια”


Από χθες παρακολουθώ τα μέσα, να σκιαγραφούν το πορτραίτο της νέας πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας .

Διαβάζω λοιπόν ότι  η Τερέζα Μέϊ "είναι σκληρή ως τα νύχια”.

Τα επιχειρήματα παντού τα ίδια:

Πρώτον : Είναι κόρη παπά και δεν χάνει τις Κυριακές την λειτουργία.Αυτό όπως είναι γνωστό τοις πάσι ,αυτομάτως καθιστά έναν άνθρωπο σκληρό ως τα νύχια.

Δεύτερον: Πασχει απο διαβήτη τύπου 1, που απαιτεί καθημερινά ενέσεις ινσουλίνης."Όπως όλοι γνωρίζουμε ,ουαι και αλλοίμονο ,αν πέσεις πάνω σε διαβητικό! Αν σε κάνει με τα κομματάκια,να ευχαριστείς τον θεό που γλύτωσες τα χειρότερα ,γιατί ως γνωστόν ,οι διαβητικοί είναι σκληροί ως τα νύχια .

Άσε που αυτή η κυρία Μέϊ ,όταν τόμαθε δήλωσε ¨απλά προχώρα και αντιμετωπισέ το”

Τρίτον : Αυτή η γυναίκα αυτοκαρφώνεται. Δεν κάνω περιοδείες στα τηλεοπτικά στούντιο και δεν κουτσομπολεύω στο μεσημεριανό. Δεν πηγαίνω για ποτό στα μπαρ του Κοινοβουλίου.Ποιά αλλη απόδειξη χρειάζεστε ότι είναι σκληρή ως τα νύχια;

Τέταρτον και κυριότερο: Δεν έχει παιδιά! “Απλά δεν συνέβη”, είπε σε συνέντευξή της στην Telegraph. “Βλέπεις οικογένειες όλη την ώρα και αντικρίζεις κάτι που δεν έχεις”.

Οι άνθρωποι χωρίς παιδιά, κλασικά,  πατάνε κάτω τους άλλους και είναι σκληροί ως τα νύχια.

Μην πιστέψετε ότι προσπαθώ να δικαιολογήσω μια πολιτικό, που προσωπικά δεν είχα ξανακούσει ούτε το ονομά της ,ούτε ειχα ξαναδεί τη φάτσα της .Αλλα εντυπωσιάζομαι ακόμα(μάλλον κατι πάει στραβά με μένα) που η κριτική για το πόσο σκληρή ως τα νύχια είναι μια γυναίκα,  εξαντλείται σε αυτά τα επίχειρήματα.

Ακόμα,  δεν έχω ούτε τις γνώσεις,  για να κρίνω πως θα επηρεάσει η πολιτική της  την Ευρώπη,αλλά γουστάρω όταν ακούω κάποιον να λέει “όταν εννοούμε Brexit ,εννοούμε Brexit”

Μάλλον βαρέθηκα τις κωλοτούμπες και άρχισα να γίνομαι σκληρή ως τα νύχια!

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top