11/08/2022

Το ημερολόγιο του “Τοίχου” κυκλοφορεί. Κερδίστε δύο αντίτυπα!


Ο Τοίχος είχε τη δική του υστερία, αλλά έχει και το δικό του ημερολόγιο το οποίο κυκλοφορεί σε λίγες μέρες στα βιβλιοπωλεία. Ας δούμε όμως τι μας λέει ο ίδιος ο "Τοίχος", γιατί και οι τοίχοι έχουν μιλιά

 

Πότε κυκλοφορεί το ημερολόγιο

Το ημερολόγιο θα κυκλοφορήσει επίσημα στα βιβλιοπωλεία στις 10 Οκτωβρίου αλλά επειδή φαντάζομαι ότι οι επισκέπτες του site σας δεν είναι τίποτα κορόιδα να κάθονται στις ουρές υπάρχει και αυτό το link http://www.kastaniotis.com/book/978-960-03-6106-3?affiliate=hysteria για να το αγοράσουν όποτε θέλουν.

Αλλά κάτι ήθελα να πω που ξέχασα… α ναι, στις καρδιές μας έχει κυκλοφορήσει εδώ και ένα μήνα που ολοκληρώσαμε το σχεδιασμό του.

toixos-imerologio-viewtag

Πότε ξεκίνησε η σελίδα και πόσους φανς έχει.

Η σελίδα ξεκίνησε τη μεγαλειώδη πορεία της στις 25/11/2012 (μεγάλη η χάρη του Αγίου Μερκουρίου) και από τα 203 likes της 2ης ημέρας λειτουργίας της, έφτασε στα 34.000 τον πρώτο μήνα, ξεπέρασε τα 100.000 στις 19/2/2013 (ναι ρε άγιε Φιλόθεε) και είμαστε σχεδόν στα 711.885 τώρα που μιλάμε.

Άμα θες να δεις πόσα είναι τώρα που μιλάμε μπες στο www.facebook.com/oToixosEixeThDikhTouYsteria.

toixos-imerologio-04-viewtag

Πως μπορεί κάποιος να στείλει την ατάκα του για να την ανεβάσετε

Παίρνουμε ατάκες μόνο από ενεργούς λογαριασμούς στο twitter. Αλλά επειδή πολλοί μας έστελναν ατάκες στο inbox για να τις ανεβάσουμε φτιάξαμε στο site μας μια κατηγορία που λέγεται Outside the wall όπου εκεί μπορεί όποιος θέλει να στείλει την ατάκα του και αν είναι αυτή που θα πάρει τα περισσότερα like θα γίνει εικόνα στο facebook.

toixos-imerologio-03-viewtag

Για ποιο λόγο αρνείστε να εμφανιστείτε δημόσια να σας δούμε ποιοι είστε?

Κάποιοι πιστεύουν ότι αποφεύγουμε τη δημοσιότητα επειδή είναι ένα τρικ για να δημιουργήσουμε σασπένς, κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι το κάνουμε επειδή είμαστε απλοί και καθημερινοί σαν κι εσάς. Η αλήθεια, και είναι πρώτη φορά που λέγεται, είναι ότι κάποιοι από εμάς είμαστε πολύ άσχημοι και σεβόμαστε την αισθητική του κόσμου και οι υπόλοιποι έχουν μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

toixos-imerologio-02-viewtag

(Συνολικές Επισκέψεις 715, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

1 Comment on Το ημερολόγιο του “Τοίχου” κυκλοφορεί. Κερδίστε δύο αντίτυπα!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*