20/04/2024

Οι ιππότες και οι πότες


O Bασίλης Λεβέντης ζήτησε να επαναληφθεί το δημοψήφισμα στην Βρετανία και φυσικά μια οικουμενική κυβέρνηση, στην οποία θα συμμετέχει γιατί πονά τον βρετανικό λαό. Σε μια λαμπρή τελετή η βασίλισσα αναμένεται να τον στέψει «Ουκουμενικό Ιππότη Πασών των Γραφικών»

 

Ο Γιούνκερ κάλεσε την Βρετανία να φύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα από την Ένωση. Η επόμενη ατάκα που θα πει- αφού πιεί- είναι «έλα να μαζέψεις τα βρακιά σου μέχρι την Τετάρτη, αλλιώς θα τα πετάξω στο δρόμο»

 

Ψήφο στα 17 υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας. Αν πρέπει να περάσει και τα εργασικά τον Οκτώβριο δεν αποκλείεται να υποσχεθεί και ψήφο στα 7.

 

Εκατό χιλιάδες Λονδρέζοι ζητούν την ανεξαρτητοποίηση του Λονδίνου, που θέλει να ανήκει στην Ε.Ε. Υπάρχει βέβαια η περίπτωση κάποιες γειτονιές να θέλουν το Brexit και να ζητήσουν να ανεξαρτητοποιηθούν από το υπόλοιπο Λονδίνο. Έτσι, σε 2-3 χρόνια υπάρχει περίπτωση να γίνονται τελωνειακοί έλεγχοι κάθε 3,5 μέτρα.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*