
Εξαιρετική επιστροφή για τον Άγγλο θεό της κιθάρας Johnny Marr. Call The Comet ο τίτλος του τρίτου solo album του και πλέον τραγουδάει και πολύ καλά (εκτός από την εξαιρετική κιθαριστική του τεχνική) και στηρίζει άψογα τη solo καριέρα του.
To νέο single Hi Hello, είναι από τα καλύτερα κομμάτια της καριέρας του γενικά. Κι αυτό λέει πολλά. Γεμάτο κιθαριστική μαγεία και ηχητικές αναμνήσεις από ένα απόλυτα σπουδαίο και επιδραστικό παρελθόν, που αληθινά αξίζει να επισκέπτεσαι συχνά πυκνά.
Τα δύο μέχρι στιγμής δείγματα δείχνουν πως το album μοιάζει πως έχει να πει περισσότερα, από τις προηγούμενες solo δουλειές του Marr, αλλά αυτό το τραγούδι νομίζω πως θα μείνει διαχρονικό, για τους πολυάριθμους οπαδούς του (και σαφώς οπαδούς των Smiths). Μακάρι το album να έχει κι άλλα ανάλογα.
Leave a Reply