
Οι Σουηδοί ψυχεδελικοί rockers Josefin Ohrn & the Liberation, επιστρέφουν με νέο δεύτερο κατά σειρά album , ακόμα πιο πειραματικοί και trippy.
Το πρώτο δείγμα μοιάζει διπλό, αλλά είναι απλά ένα κομμάτι με δύο ενότητες, συνδεδεμένο από ένα συμπαγές kraut- motorik groove, που φέρνει στο νου, το Vanishing Point των Primal Scream και τους κολληματικούς ρυθμούς, των Factory Floor (στο πιο cool).
Το In Madrid/ Rainbow Lollipop είναι πάρα πολύ εθιστικό. Αληθινά ονειρώδες και ηδονικό, με μια ψυχεδελική (αν και αυτό το style τελειώνει), νεφελώδη σεξουαλικότητα, να διατρέχει το ρυθμό και τις φωνητικές γραμμές του. Χωρίς να είναι κάτι πολύ πρωτότυπο κερδίζει τις εντυπώσεις και οδηγεί σε επανειλημμένες ακροάσεις.
Λογικά η μπάντα θα κερδίσει νέους ακροατές με το νέο album, έχουν πάρα πολλά στοιχεία ικανά να τους πάνε ψηλά και μένει μόνο να μας δείξουν που περίπου το πάνε και να μην μείνουν σταθερή στη σχεδόν τελειωμένη ιστορία της ψυχεδέλειας- αλλά προς το παρόν δουλεύει η συνταγή και το πρώτο δείγμα είναι εξαιρετικό.
Θοδωρής Σουρβίνός
(Συνολικές Επισκέψεις 154, 1 επισκέψεις σήμερα)
Leave a Reply