26/06/2022

Καύσωνες και κρυάδες


Καύσωνας σε όλη τη χώρα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι ποτέ επί Ν.Δ. η χώρα δεν γνώρισε τέτοιες θερμοκρασίες, ενώ το Μαξίμου απάντησε ότι σαφώς και υπήρχαν τέτοιες θερμοκρασίες, με την διαφορά ότι τώρα ο λαός έχει την ελπίδα ότι κάθε μέρα ένας υπουργός θα πετάει μια κρυάδα και θα δροσίζει η ατμόσφαιρα.

 

Εν τω μεταξύ για πρώτη φορά δείπνησαν μαζί, μετά των συζύγων τους, Τσίπρας και Μητσοτάκης, λόγω της επίσκεψης του Γ.Γ ΟΗΕ. Οι κυανόκρανοι δεν εμφανίστηκαν παρά το βλοσυρό βλέμμα του κόνδορα που διαθέτουν και οι δύο.

 

Το πραγματικό σοκ πάντως είναι ότι οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι παθαίνουν σοκ ακούγοντας για Brexit, αλλά όχι όταν ακούν ότι δεκάδες εκατομμύρια πολίτες τους ζουν κάτω από το όριο φτώχειας.

 

Από την Ένωση Κεντρώων ανακοινώθηκε ότι λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος ο πρόεδρος τη Δευτέρα δεν θα ζητήσει οικουμενική κυβέρνηση

(Συνολικές Επισκέψεις 261, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*