30/11/2023

Κάλαντα και παρατράγουδα

Κάλαντα παρατράγουδα

Η τρόικα αρνείται να κλείσει την δεύτερη αξιολόγηση αν δεν πάρουν θέση όλοι οι Έλληνες για την Πάολα.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλεσε “Κάλαντα του ευρώ” το “Jingle Bells”. Ναι, αφού να φανταστείς τους στίχους τους έχει γράψει ο Ντράγκι.

 

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι δεν κοιμάται τα βράδυα περιμένοντας να πέσει η κυβέρνηση. Μας το φέρνει απ’ έξω- απ’ έξω να του πληρώσουμε τα υπνωτικά.

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ στέκεται στο πλευρό του Ισραήλ που έχει απασφαλίσει για την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που το καταδικάζει για τους εποικισμούς. Με δεδομένη και τη θέση για τα πυρηνικά, το βγάζουμε- δεν τον βγάζουμε το ’17.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*