26/06/2022

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς – Top 5 και συμπεριφορά

παρά να μιλάς - Top 5

Υπάρχουν στιγμές που βρίσκεσαι σε μία παρέα και ξεκινά συζήτηση για ένα θέμα από αυτά που είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς .

Ιδού 5 περιπτώσεις κατά σειρά «επικινδυνότητας»

5. Κολλημένοι με την μπάλα
Είσαι διακοπές και πίνεις τα κοκτέιλ σου με φίλους σε κυκλαδίτικο νησί (τέλειο!!) και ξεκινάει συζήτηση για τον χθεσινό φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού με τη δεύτερη ομάδα της αυστριακής Ανω Ραχούλας στα «πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας». Και αρχίζουν οι αναλύσεις , τι έκανε λάθος ο προπονητής , σε ποια λάθος θέση παίζει το νέο απόκτημα, ποια μεταγραφή είναι επείγουσα ανάγκη να γίνει ακόμα, πόσες αποκρούσεις έκανε ο τερματοφύλακας. Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο, μιλάτε για φιλικό όχι για τελικό champion league!!! Πιο ενδιαφέρον είναι να πούμε ποιος ήπιε τα πιο πολλά χθες.
Συμμετοχή στη συζήτηση: Σε καμία περίπτωση ειδικά αν είσαι οπαδός αντίπαλης ομάδας

4. Κολλημένοι με την άσκηση
Οι συζητήσεις ξεκινάνε συνήθως ανώδυνα τύπου «εσύ πόσες φορές πας στο γυμναστήριο την εβδομάδα; » και καταλήγουν σε πόσες διατάσεις πρέπει να κάνεις την ημέρα, ποιο πρόγραμμα του κινητού έχεις κατεβάσει για το τρέξιμο, σε ποιους αγώνες έχεις πάρει μέρος, ποιο εργόμετρο έχει καλύτερα αποτελέσματα στους τετρακέφαλους και λοιπές άγνωστες λέξεις που, στον αγύμναστο από το σχολείο, προκαλούν αφόρητη κούραση.
Συμμετοχή στη συζήτηση: Μόνο στην περίπτωση που είσαι fit. Αν και κινδυνεύεις να σε κοιτάξουν με κακία την ώρα που θα πεις ότι είσαι έτσι χωρίς προσπάθεια.

3. Vegetarian και Vegan
Είναι σπουδαίοι τύποι, ξέρουν σε ποιο ράφι είναι το γάλα αμυγδάλου στα super market της γειτονιάς, δεν τους μυρίζει ποτέ το παϊδάκι από την απέναντι ταβέρνα, και αγωνιούν πραγματικά για τα ζώα και τις συνθήκες που ζουν. Η πιο δύσκολη στιγμή βέβαια είναι αν βρεθείς σε συζήτηση μεταξύ vegetarian και vegan. Οι υπόλοιποι δεν θα μαλώσουμε ποτέ για τα αν προτιμούμε κρέας ή ψάρι.
Συμμετοχή στη συζήτηση: Μόνο αν το αγαπημένο σου φαγητό είναι το λαχανόρυζο και ξέρεις τουλάχιστον τρεις συνταγές για σαλάτα φακές

2. Αξιες μαμάδες
Είναι οι μαμάδες με τα νοικοκυρεμένα σπίτια, που τρέχουν όλη μέρα αλλά τα προλαβαίνουν όλα, ακόμα και να πιουν καφέ με τις φίλες τους το πρωί και να συζητήσουν πόσα καλά τα καταφέρνουν με τα καλότροπα παιδιά τους. Γιατί δεν φτάνει που οι ίδιες είναι τόσο ικανές, έχουν και παιδιά που είναι τακτικά, καθαρά, φρόνιμα, τρώνε μόνο υγιεινά, δεν γκρινιάζουν, πλένουν τα δόντια τρεις φορές τουλάχιστον την ημέρα και έχουν μάθει από τα έξι να κάνουν και νήμα.
Συμμετοχή στη συζήτηση: Ελάχιστη, γιατί όσο συμμετέχεις θα την τροφοδοτείς. π.χ. εσύ θα πεις «Εμένα ο γιός μου κοιμάται 7 ώρες μόνο» και θα αρχίσει νέος γύρος

1. Φασίστες-Χρυσαυγίτες-Ρατσιστές
Κάποιος ξεκινά χαλαρά και τολμώ να πως ντροπαλά «εγώ δεν είμαι ρατσιστής αλλά … ο μαυρούλης (!!) απέναντι βρωμάει» «αν ο γιος μου βγει πούστης θα το σκοτώσω και μετά θα αυτοκτονήσω» και θα συνεχίσει μόνο αν βρει οπαδούς. Τότε ξεδιπλώνεται με θράσος όλο το μεγαλείο των πιστεύω του . ΕΦΙΑΛΤΗΣ.
Συμμετοχή: Είναι απαραίτητο να δηλώνουμε την αντίθεσή μας, γιατί αν σωπαίνουμε νομίζουν ότι συμφωνούμε, και πάντως τσεκάρεις του φανατικούς και αρχίζεις να τους  σβήνεις από τις επαφές σου και από φίλους!!!

Girl on the Spot

(Συνολικές Επισκέψεις 458, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Girl On the Spot 17 Articles
Γεννήθηκα στην Αθήνα πριν από τα κινητά και το ίντερνετ αλλά μετά την τηλεόραση. Είμαι γυναίκα και πρωταγωνιστώ καθημερινά ως εργαζόμενη, μητέρα, σύζυγος, φίλη, σύντροφος, συνάδελφος, ερωμένη, κόρη, αδελφή, θεία. Τις περισσότερες φορές αυτοσχεδιάζω. Ρόλοι απαιτητικοί αλλά χωρίς πάντα την καλύτερη ερμηνεία. Μου αρέσει η θάλασσα, τα βιβλία, τα παγωτά, το θέατρο, οι διακοπές και να παρατηρώ συμπεριφορές - δικές μου και των άλλων. Αγαπώ την ανοχή και δεν αντέχω το "πίστευε και μη ερεύνα"

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*