08/06/2023

Καμμένα και πυρακτωμένα


Η Samsung θα παρουσιάσει το νέο Galaxy note 8. Η καινοτομία του είναι ότι θα περιλαμβάνει κουμπί πυροδότησης και ένα νέο ringtone με την μουσική του «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ». Έντονο το ενδιαφέρον για το νέο προϊόν από τους τζιχαντιστές.

 

Οι ανώτατοι δικαστικοί ζητούν παράταση του ορίου ηλικίας. Να παραμένουν μέχρι τα 120, ώστε να μη χάσουν και τα επόμενα αναδρομικά που θα επιδικάσουν για τον εαυτό τους. Κρίμα είναι.

 

Ο Δημήτρης Καμμένος καταγγέλλει περίπου διεθνή συνωμοσία για το ότι τα Lidl αφαίρεσαν την ελληνική σημαία από κάποιες διαφημίσεις τους και έφυγε ο σταυρός ο σταυρός της σημαίας, άρα είναι πλήγμα και κατά της Ορθοδοξίας. Ο βουλευτής που δίνει το απόλυτο νόημα στη φράση «πολιτική σκέψη από τα Lidl”

 

Ο Γιάννης Στουρνάρας είπε ότι ο Γιώργος Προβόπουλος μπορεί να έχει ψυχολογικά προβλήματα, για να τον κατηγορεί για την διαχείριση της κρίσης. Αγαπητέ Γιάννη, χρόνια τώρα είμαστε αρκετοί που πιστεύουμε ότι η Κεντρική Τράπεζα πρέπει να μεταφέρει την έδρα της στου Σινούρη.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*