24/10/2021

Καρόλου και αλλαντάλλου γωνία


Η Όλγα Γεροβασίλη αισθάνεται ευτυχής για την συμφωνία που επετεύχθη στο Eurogroup. Είναι γεγονός ότι όλοι όσοι είναι κυβερνητικοί εκπρόσωποι στην Ελλάδα νοιώθουν ευτυχείς.

Στην Βρετανία πάλι ασχολούνται με το φιλί του Καρόλου σε άλλον άνδρα. Δύο μέρες να ανταλλάσσαμε προβλήματα με τους Άγγλους και τι στον κόσμο

Στη Γαλλία έχουν παραλύσει τα πάντα από τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, στο Βέλγιο οι σιδηροδρομικοί ξεκινούν απεργίας διαρκείας, στην Ελλάδα… ο καιρός είναι αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

«Είμαστε κοντά στη νίκη», δήλωσε πασιχαρής ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις 450 γαλάζιες σημαίες που πήρε η χώρα για τις ακτές της, πριν τον ενημερώσουν ότι αυτές οι γαλάζιες σημαίες δεν είναι της Ν.Δ.

(Συνολικές Επισκέψεις 79, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*