Καταστροφείς

Καταστροφείς ψυχών …

Τα πολλαπλά κρούσματα βίας σε παιδιά και γυναίκες, μάς έχουν φαρμακώσει, αποθαρρύνει, σοκάρει και απογοητεύσει εντελώς! Τα σημάδια που αφήνει στα θύματα αυτή η συνεχόμενη μπόχα, δηλητηριάζει όλους μας· μικρούς και μεγάλους.

Στην πρόσφατη ντροπή τού «θεοφοβούμενου», «πατριώτη», «οικογενειάρχη», αλλά στην πραγματικότητα  ανθρωπόμορφου τέρατος, τζάμπα μάγκα, ιδρυτή-επικεφαλής κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας και σάρκας (κοινώς νταβατζή), αποκαλύφθηκε ένας «παράγοντας» με γνωριμίες πολιτικών, εκκλησιαστικών και κοινωνικών παραγόντων, με το όνομα Ηλίας Μίχος, ο οποίος έχει ήδη πολιτογραφηθεί ως στυγνός δήμιος αθώων παιδικών ψυχών… Μαζί του συνελήφθη ο Ιωάννης Σοφιανίδης, πατέρας(?) τριών ανήλικων παιδιών, που υπήρξε «πελάτης» του και βιαστής τής παιδούλας που είναι συνομήλικη της κόρης του!  
Η λέξη ν τ ρ ο π ή χάνει πλέον την σημασία της και έχει συρρικνώσει τη διάστασή της, γιατί δεν είναι η καταλληλότερη· μας ωθεί να ανακαλύψουμε μιαν άλλη λέξη που να εκφράζει τον αποτροπιασμό τής κοινής γνώμη, η οποία, μπροστά στο γεγονός των επανειλημμένων βιασμών μιας δωδεκάχρονης, μόνο να ανατριχιάσει μπορεί!!!

Τα τόσα εγκλήματα, αλλά και τα συνεχή κρούσματα παιδεραστίας και γενικότερα α λ η τ ε ί α ς, έχουν τραυματίσει την συλλογική ηθική. Πέρα από τις τόσες ριζωμένες ξεπερασμένες αντιλήψεις, η παιδεραστία και οι βιασμοί είναι πλέον χαίνουσα πληγή για την ελληνική κοινωνία.
Η περίπτωση του αδίστακτου παιδεραστή Ηλία Μίχου δεν ξέρω αν είναι στην κορυφή αυτής της συμφοράς· δεν έχω μάθει να… ζυγίζω τον ζόφο, τη βία και την κατεστραμμένη ψυχή ενός παιδιού, ενός ανθρώπου…
Το λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη. Να αποκαλύψει όλη την «υπεράνω πάσης υποψίας» παρέα των 230 (!!!) αλητών-πελατών παιδεραστών τού μακελάρη ψυχών Μίχου, οι οποίοι έ τ ρ ε ξ α ν να πάρουν σειρά (οι άθλιοι), για να βιάσουν παιδική σάρκα…
Όλα στο φως λοιπόν. Δώστε ονόματα-φώτο-στοιχεία για να φανεί η ξετσιπωσιά και το έγκλημα του κυκλώματος-συμμορίας όλων όσοι συμμετείχαν σ’ αυτό το απίστευτο, παρανοϊκό, ντροπιαστικό όργιο…

Δεν θα προχωρήσω σε πολιτικές προεκτάσεις προς το παρόν, αλλά θα παρακολουθώ κι εγώ μαζί με τους πολίτες, τους χειρισμούς τής αστυνομίας, ως προς την ολοκληρωμένη αποκάλυψη των δραστών, αλλά και της δικαιοσύνης σχετικά με τις ποινές, τις καταδίκες, τις όποιες… αθωώσεις, τυχόν απαλλαγές, ενδεχόμενων απωλειών φακέλων, τα κλασικά παιχνίδια με τις αναβολές τής εκδίκασης (βλέπε δίκη ΧΑ που ξεκίνησε το 2015…), όλα τα γνωστά δικανικά κολπάκια των συνηγόρων υπεράσπισης.
Ο υπάνθρωπος Μίχος και οι πελάτες του, όλοι αυτοί οι «σεβάσμιοι» στη γειτονιά «οικογενειάρχες», που κινούνται σε… καθώς πρέπει πολιτικά-Νεοδημοκρατικά και εκκλησιαστικά περιβάλλοντα, θα ανάψουν φαντάζομαι το κεράκι και θα υποκλιθούν βεβαίως με περισσό σεβασμό στις εικόνες τών Αγίων… Θα εξαρτηθεί και από τους χειρισμούς τού Σώματος των δικαστών, ενάντια σε αυτά τα ανθρωποειδή, ώστε να διαπιστωθεί και ο πολιτικός χειρισμός και θα έχουμε πολλά να λέμε…

Η λαϊκή οργή είναι δικαιολογημένη και απαιτείται περισσότερη πίεση με όλα τα μέσα, ώστε όλα να έρθουν στο φως! Τα μίντια να φανερώσουν επί τέλους την ωμή πραγματικότητα, να αφήσουν τις συνταγές των πολιτικών καλύψεων και τη δημοσιογραφία του λαϊκισμού και τής κλειδαρότρυπας.
Η παιδεραστία υπάρχει επειδή ανθρωπόμορφοι λύκοι κρύβονται ακόμα και μέσα σε οικογένειες, στο ευρύτερο πολιτικό, εκκλησιαστικό και εργασιακό περιβάλλον…
Να σταθούμε α π έ ν α ν τ ι σ’ αυτά τα θλιβερά υποκείμενα, που ξέρουν να κρύβονται και να μολύνουν ψυχές, σώματα και συνειδήσεις. Είναι οι ολοκληρωτικοί κ α τ α σ τ ρ ο φ ε ί ς ανυπεράσπιστων παιδιών.
Πολύ φοβάμαι πως ο κάθε Μίχος, που προστίθεται σε αυτόν τον τραγικό κατάλογο παιδεραστίας, συμπληρώνει επαρκώς την υποψία μήπως και το οξύ αυτό πρόβλημα, αυτή η «αρρώστια» (μαζί με τις γυναικοκτονίες και τους αμέτρητους βιασμούς) έχει ήδη μετατραπεί σε ε θ ν ι κ ό ζήτημα!
Μήπως υπερβάλλω;Νότης Μαυρουδής

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top