25/10/2020

Κεκτημένη βραδύτητα


Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είπε στη Ευρωβουλή ότι δεν υπάρχει ευρωπαϊκό κεκτημένο για χώρες όπου εφαρμόζονται μνημόνια. Μετά τους είπε μερικά ανέκδοτα για «ισότιμα μέλη» με αποτέλεσματα πολλοί ευρωβουλευτές να παρουσιάσουν προβλήματα στο στομάχι από το ανεξέλεγκτο γέλιο

 

Ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ. Έτσι έκανε πραγματικότητα την παλιά σταθερή αξία «δεν θα βρεις ούτε την ψήφο σου»

 

Ξεκινά σήμερα, με 12 χρόνια καθυστέρηση, η δίκη για το σκάνδαλο της Siemens. Αν οι κατηγορούμενοι τιμωρηθούν τόσο αυστηρά όσο τιμώρησε η Ελληνική Βουλή την εταιρεία θα βρεθούν μπροστά στην εφιαλτικό σενάριο να αναγκαστούν να διοργανώσουν σεμινάρια κατά της διαφθοράς.

 

Οι σοσιαλδημοκράτες στην Γερμανία είναι μπροστά στις δημοσκοπήσεις. Στις εκλογές μπορεί να πάρουν την πρώτη θέση και επειδή δεν θα έχουν πλειοψηφία να κυβερνήσουν με το κόμμα της Μέρκελ, κάτι που συμβαίνει εδώ και 8 χρόνια. Τεράστια πολιτική αλλαγή.

(Συνολικές Επισκέψεις 430, 1 επισκέψεις σήμερα)
Ο Νότης Μαυρουδής γράφει για το "Άβατο"
Α night at Aggelakas -UK Calling

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*