10/06/2023

Κοέλιοι και προφήτες


ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι βρίσκονται πολύ κοντά στη συνεργασία ώστε να συγκροτήσουν κάτι απολύτως νέο στο πολιτικό σκηνικό. Τις ναφθαλίνες θα τις βάλουν ρεφενέ.

 

Ετοιμάζεται νέα ρύθμιση 100 δόσεων για τις οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία, ώστε να μπουν κάποιες χιλιάδες, να πληρώσουν τις δύο πρώτες δόσεις, να σταματήσουν να πληρώνουν γιατί δεν υπάρχει φράγκο, να ετοιμαστεί νέα ρύθμιση των 100 δόσεων, ώστε να μπουν κάποιες χιλιάδες, να πληρώσουν τις δύο πρώτες δόσεις… και η ζωή συνεχίζεται.

 

Ο Κυριάκος συναντήθηκε με τον (Πορτογάλο) Κοέλιο. Διαπίστωσαν ότι «αν θέλεις κάτι πραγματικά ο πατέρας σου θα συνομωτήσει για να το πετύχεις".

 

Μάθαμε επίσης ότι παντρεύτηκε ο Παπαμιμίκος. Η είδηση βεβαίως είναι ότι παρά το ότι ήταν γαμπρός ο ίδιος η τελετή τελείωσε μέσα στην ίδια μέρα.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*