31/01/2023

Κολ μι φρομ χέβεν


Το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να διδάσκονται τα Αγγλικά από την Α’ Δημοτικού, ώστε το παιδί στα 10 του να είναι σε θέση να διαβάζει μνημόνιο από το πρωτότυπο.

 

Ο Σόιμπλε χαρακτήρισε «οικονομική ανοησία» την αύξηση του ΦΠΑ στην Ελλάδα, προφανώς ως ο κύριος εκφραστής του κινήματος της «Οικονομικής Ανοησίας» που σαρώνει εδώ και χρόνια την Ευρώπη.

 

Ο Γιάνης Βαρουφάκης στο νέο του βιβλίο …πέθανε τον Χέλμουτ Κολ. Ο ίδιος όταν θα κάνει διευκρινίσεις δεν θα πει «πέθανε». Θα πει «δεν είναι βέβαιο ότι ζει» γιατί είναι και της δημιουργικής ασάφειας.

 

Ο Ερντογάν κατήγγειλε την αστυνομική βία …στη Γαλλία. Ο Ταγίπ έχει ένα δόγμα. Είναι κατά της σύλληψης για τους έξω και κατά της αντισύλληψης για τους μέσα.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*