10/06/2023

Κόλαση και λόγια κολασμένα


Πριν από λίγο ο Στυλιανός Παττακός έφαγε πόρτα στην Κόλαση. «Αμαρτωλούς δέχεται το μαζαγί, όχι τοξικά απόβλητα», του είπαν στην είσοδο.

 

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Πάνος Καμμένος είπε ξεσπώντας σε λυγμούς στον Αρχιεπίσκοπο: «Αν θέλετε να ρίξω την κυβέρνηση θα το κάνω. Αλλά να ξέρετε ότι αυτό είναι επιζήμιο για το έθνος». Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με τα Θρησκευτικά, αλλά πληθαίνουν τα γεγονότα για τα οποία σου έρχεται να κάνεις απορημένος το σταυρό σου.

 

Το Reuters λέει ότι το ΔΝΤ δεν θα μπει στο Ελληνικό πρόγραμμα. Να ξεκινήσουμε το θρήνο και τον οδυρμό ή ακόμα δεν είναι απολύτως επιβεβαιωμένη η πληροφορία.

 

Ρεπουμπλικάνοι ζητούν από τον Τραμπ να αποσυρθεί μετά το σεξιστικό παραλήρημα. Αυτός λέει «όχι». Άλλωστε είναι απολύτως συνεπής. Σεξιστής ήταν πάντα, δεν έγινε προχθές.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*