14/06/2021

Κομμώσεις και κόντρα ξυρίσματα


Αν δούμε το μαλλί του υποψήφιου της ακροδεξιάς την Ολλανδία εύκολα βγάζουμε το συμπέρασμα πως ένα από τα μεγαλύτερα θύματα των φασιστών ανά τον κόσμο είναι η κομμωτική.

 

Χτυπάνε τον Γιάννο Παπαντωνίου, τον άνθρωπο που πάλεψε όσο λίγοι για το σοσιαλισμό και ήταν πιστός στους θεσμούς. Η θεσμοθέτηση της μίζας ήταν άλλη μια επιτυχία της κυβέρνησης Σημίτη και ο Γιάννος της καρδιάς μας δεν ήταν ποτέ εξωθεσμικός.

 

Την Ιερουσαλήμ θα επισκεφθεί ο Αλέξης Τσίπρα και εκεί θα πάει και στον Πανάγιο Τάφο, για να πάρει ιδέες για θαύματα και αναστάσεις.

 

Το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής προειδοποιεί ότι το χρέος μας οδηγεί σε αδιέξοδο και ενδεχόμενη χρεοκοπία και έτσι σταματήσαμε να κυλιόμαστε στα λιβάδια με ξέπλεκα τα μαλλιά περιμένοντας την ανάπτυξη.

(Συνολικές Επισκέψεις 172, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*