30/11/2023

Κομμώτριες και βιβλιοπώλες


Η διαδρομή Αθήνα- Πάτρα- Αθήνα θα κοστίζει 23 ευρώ σε διόδια. Μ' αυτό τον τρόπο πολλοί θα ανακαλύψουν τη χαρά της πεζοπορίας.

 

Στη Αμερική από την άλλη ανάμεσα στις πρώτες ειδήσεις είναι ότι ο Τζίμι Φάλον ανακάτεψε στην εκπομπή on air τα μαλλιά του Ντόναλντ Τραμπ. Υπάρχει σκέψη το πρώτο ντιμπέιτ να συντονίσει κομμώτρια.

 

Οι δανειστές είπαν όχι, εμείς θα πούμε «όχι» στα «όχι» τους και έτσι δύο «όχι» θα κάνουν ένα "ναι" και η ζωή θα συνεχιστεί απρόσκοπτα, όπως συμβαίνει τα τελευταία 6 χρόνια.

 

Ο Γώργος Κουρής είπε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης του πληρώνει 17.000 ευρώ το μήνα για τηλεοπτικό χρόνο στο κανάλι μου. Πρέπει να είναι η πιο επικερδής τσιρίδα στον πλανήτη.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*