27/01/2023

Κωμωδίες και αστειότητες


Μεγάλο άγχος για την κυβέρνηση αν θα ψηφιστεί ο εκλογικός νόμος, που θα φέρει στη Βουλή, από 200 βουλευτές. Και μας αυτό το άγχος μας έχει γονατίσει. Ας βρεθούν οι 200 και όλα τ’ άλλα λύνονται.

 

Η Νέα Δημοκρατία από την άλλη χαρακτήρισε την πρόταση της κυβέρνηση για τον εκλογικό νόμο «οπερέτα». Είναι γνωστό άλλωστε ότι στη Ν.Δ. προτιμούν την κλασική κωμωδία στην οποία και διαπρέπουν.

 

Νέα ρύθμιση για τις επικουρικές. Θα δίνονται στο χέρι από τον υπάλληλο της τράπεζας μαζί με ένα σημείωμα «Μην είσαι αχάριστος, ένα καφεδάκι το πίνεις»

 

Ο Θοδωρής Δρίτσας δεν παραιτείται από τη θέση του υπουργού. Αν αυτό το Σαββατοκύριακο δεχτεί πλήγμα ο πλανήτης αυτοί που θα μείνουν θα είναι οι κατσαρίδες και ο Δρίτσας στη θέση του υπουργού.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*