23/10/2021

Κρύος ιδρώτας και κρυάδες


Ο Ερντογάν έκανε ολόκληρη συγκέντρωση για αν υποστηρίξει τη θανατική ποινή. Τον live αποκεφαλισμό τον αφήνει για την επόμενη συγκέντρωση που θα έχει γυρίσει ο κόσμος από τις διακοπές.

 

Κλείνουν τα πρώτα (2-3) καταστήματα για φοροδιαφυγή. Όλα τα υπόλοιπα μπορούν να συνεχίσουν να κλείνουν για τους λόγους που όλοι αγαπήσαμε από το 2010

 

Άδωνις εναντίον Φαήλου στο twitter με θέμα το τζαμί. Είναι καιρός νομίζω να θεσμοθετηθεί ένα φεστιβάλ κακοπαιγμένης κωμωδίας στη χώρα, με τόσα ταλέντα ανεκμετάλλευτα.

 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να στηρίξει τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ. Τόσο αμείλικτο αυτό το παιδί απέναντι στο κατεστημένο, που τρέχουν στα καταφύγια οι εκπρόσωποι του μόλις ανοίξει το στόμα του.

(Συνολικές Επισκέψεις 180, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*