παιδιών

Κυριακή 15/12, μια μέρα των παιδιών για το ΠΑΙ.Δ.Υ (πρόγραμμα)

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 και ώρες 11:00 έως 20:00, σας περιμένουμε όλους μαζί να υποδεχθούμε τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ…ΓΕΜΑΤΑ ΠΑΙ.Δ.Υ, στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας, Αγίας Βαρβάρας, στο Παλ. Φάληρο.

O Σύλλογος Παιδί, Δύναμη, Υπομονή (ΠΑΙ.Δ.Υ) είναι μια πρωτοβουλία που βοηθάει στοχευμένα παιδιά που είναι μόνα τους και μεγαλώνουν στα νοσοκομεία χωρίς φροντίδα.
Φέρτε τα παιδιά σας να διασκεδάσουν και να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του συλλόγου αλλά και πώς μπορείτε να βοηθήστε συγκεκριμένα παιδιά με τον δικό σας τρόπο.

Ο Καραγκιόζης με τα κολλητήρια του, ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας και η Μάγισσα Φρικαντέλλα θα μας ξεναγήσουν στον μαγικό κόσμο του  παι.δ.υ. και θα μοιραστούνε μαζί μας όμορφες, διασκεδαστικές στιγμές, γεμάτες αγάπη και αγκαλιές πολλές … με θεατρικές παραστάσεις, εργαστήρια, face painting, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα, στα πιο φωτεινά Χριστούγεννα … στα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ…ΓΕΜΑΤΑ ΠΑΙ.Δ.Υ.

Και εάν ο καιρός είναι βροχερός τότε η εκδήλωσή μας θα μεταφερθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλ. Φαλήρου, επί της Λεωφ. Αγ. Βαρβάρας 24.

Διαδώστε το και ας γίνουμε όλοι μαζί μία αγκαλιά, ώστε να καταφέρουμε και φέτος να κάνουμε τα  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, μοναδικά και ξεχωριστά … ΓΕΜΑΤΑ ΠΑΙ.Δ.Υ για το ΠΑΙΔΙ …!!!
Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης, στο επισυναπτόμενο αρχείο ή στην ιστοσελίδα μας www.pdy.gr

xristougenna-pedi-viewtag

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top