17/04/2024

Λεφτάδες και σεβντάδες


Ζούμε την εποχή όπου θα μάθουμε το βιογραφικό του τρίτου ξαδέλφου της Κορακάκη, από την πλευρά την μητέρας της, που μένει στη Ινδονησία, έτσι για νa έχουμε σφαιρική ενημέρωση για το πώς γίνεσαι ολυμπιονίκης στην σκοποβολή.

 

Δεσμεύτηκε η περιουσία του Γιάννη Αλαφούζου. Ο ίδιος έβγαλε ανακοίνωση και λέει ότι όλα τα εισοδήματα του είναι αποκλειστικά από ναυτιλιακές δραστηριότητες στο εξωτερικό. Οι μόνες επιχειρήσεις που διατηρεί στην Ελλάδα λέει είναι των ΜΜΕ. Δεν χρειάζεται σχόλιο. Τα περιγράφει όλα.

 

Έγιναν δεκτές οι ενστάσεις για Σαββίδη και Κύπριους και έτσι οι αιτήσεις για τηλεοπτικές άδειες είναι εννιά. Απ’ έξω έμεινε το MEGA που θα καταθέσει σύντομα πλήρη φάκελο που θα περιλαμβάνει: Δύο επεισόδια του «Ρετιρέ», τρία των «Απαράδεκτων» και μία φωτογραφία του Γιάννη Πρετεντέρη με μαγιό.

 

Αυστηρή προειδοποίηση στην Άγκυρα από την Αθήνα. Αν συνεχίσει έτσι η Ελλάδα θα αναγκαστεί να λάβει μέτρα. Θα μπορούσε ας πούμε να αποφασίσει να μην πάρει για 10 μέρες κανένας κυβερνητικός πρωινό στο Hilton τώρα που το αγόρασε τούρκος επιχειρηματίας.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*