18/05/2022

Λεγεωνάριοι και αεριτζήδες


Δόθηκαν οι τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Στους χαμένους δόθηκαν δύο άδειες ταξί, δύο άδειες για πάγκο στη λαϊκή και μία άδεια για πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

 

Πολύ παραγωγικές δημοσιογραφικά οι ζωντανές συνδέσεις με την πόρτα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης. Μετά από 50 ώρες ζωντανών μάθαμε με απόλυτη σαφήνεια πώς θυροκολλείται ένας φάκελος σε καγκελόπορτα.


Ο Ηλίας Ψινάκης βράβευσε τον Τομ Χανκς με το μετάλλιο της Λεγεώνας του Μαραθώνα. “Έχω κάνει χρόνια λεγεωνάριος εγώ, μωρή κουλή”, είπε χαρακτηριστικά την ώρα που παρέδιδε το βραβείο.

 

Μετά από την αποκάλυψη του Παναγιώτη Ψυχάρη ότι μπορείς λαμβάνεις δάνεια και να στήνεις επιχειρήσεις με εγγύηση τον …αέρα, ξήλωσα τους αερόσακους από το αυτοκίνητο και πάω να πληρώσω τους λογαριασμούς.

(Συνολικές Επισκέψεις 292, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*