ΛΕΥΚΗ

«Λευκή Συμφωνία», απόψε (Σαβ 7/5) η παρουσίαση του νέου άλμπουμ «Σαν τον ήλιο» – Piraeus Club Academy (Lou Lou is Present)

Η πολυαναμενόμενη παρουσίαση του νέου δίσκου των ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ θα γίνει στο Piraeus Club Academy (Lou Lou is Present)!
Μια βραδιά γιορτής – το Σάββατο 7 Μαΐου, στον αριθμό 105 της οδού Πειραιώς.

Ήταν τέλη του 2017 όταν τα ιδρυτικά μέλη της Λευκής Συμφωνίας έκαναν την «επανένωση της χρονιάς» ξεκινώντας ένα απίστευτο σερί δυνατών ζωντανών εμφανίσεων σε μεγάλες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα. Ήταν σα να μην είχαν σταματήσει ποτέ!

Το νέο υλικό αναδυόταν ολοένα, και έτσι οι ηχογραφήσεις ξεκίνησαν και τον Μάρτιο του 2020, εν μέσω πανδημίας και καραντίνας, επέστρεψαν δισκογραφικά με το «Σαν τον Ήλιο». Ένα full length album δέκα κομματιών που βρήκε θερμή αποδοχή μαζί με διθυραμβικά σχόλια από κοινό και κριτικούς.

Μέσα από το εσωτερικευμένο πλέγμα αναζητήσεων που τους χαρακτηρίζει από την αρχή τους, μας χάρισαν συνθέσεις που υπηρετούν πιστά τον χαρακτηριστικά διαχρονικό dark wave/post punk/dark rock ήχο της μπάντας. Ηχητικά μονοπάτια γεμάτα ατμόσφαιρες, ψυχεδέλεια και progressive πινελιές. Σαρανταεπτά λεπτά ενός στοιχήματος που έβαλαν – και το κέρδισαν.

Βρισκόμαστε πλέον στα μέσα του 2022 και επιτέλους οι συνθήκες είναι κατάλληλες για εκείνη την ζωντανή παρουσίαση, που δεν έγινε ως τώρα. Σε ένα σύντομο διάλειμμα από τις ηχογραφήσεις του έκτου δίσκου τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο έτος, επιστρέφουν στη σκηνή για ένα live επανασύνδεσης με το κοινό τους. Μια γιορτή για το «Σαν τον Ήλιο» στην ολότητά του, εμπλουτισμένο με αγαπημένες επιλογές από όλη την δισκογραφία τους αλλά και την πρώτη εκτέλεση επί σκηνής της πιο πρόσφατης, αγγλόφωνης κυκλοφορίας τους, Black Twilight.

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top