Λόλεκ και Βog art το Σάββατο 1 Ιουνίου

Λόλεκ και Βog art το Σάββατο 1 Ιουνίου στην Κυψέλη

Ο Λόλεκ και οι Βog art συναντιούνται στη σκηνή τoυ Ορφέα, στην καρδιά της Κυψέλης, για μια ζωντανή εμφάνιση γεμάτη ενέργεια και βαθιές συγκινήσεις.

Ο Λόλεκ θα βρεθεί μαζί με την μπάντα του στην σκηνή του Ορφέα στην Κυψέλη και θα παρουσιάσει τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο καθώς και από τα προηγούμενα άλμπουμ. Μετά το Alone (2009), τον Αχινό (2011) και τον Ουρανό Μολύβι (2015), στο «Άγρια» (2022) ο λυρισμός συνυπάρχει με τον θόρυβο και ο ρομαντισμός με την βίαιη ειλικρίνεια.
Μια εξομολόγηση για την καθημερινότητα της απογοήτευσης, την απελπισία του έρωτα, τη φυλακή της οικογένειας, το παιχνίδι της κοινωνικής αποδοχής, την αυτοκαταστροφική ανθρώπινη φύση.

(Στέφανος Ψαραδάκης – Τύμπανα, κρουστά, synth, Αλέξης Δελής – Μπάσο και Βαγγέλης Μπάκαλος – Τσέλο)

https://lolekmusic.bandcamp.com

Tο τρίο των Βοg art λειτουργεί ως μουσικό πρίσμα μέσα από το οποίο το rock’n’roll, η punk, τα holler blues και η jazz διαθλώνται και επαναπροσδιορίζονται ανεπιτήδευτα, επενδύοντας ιστορίες στις οποίες τα πάντα μπορούν να συμβούν.
Είκοσι χρόνια μετά το ξεκίνημά τους και τις πρόβες σε ένα container για σεισμοπαθείς, πρόκειται να απελευθερώσουν ισχυρά ηλεκτρικά φορτία προς κάθε κατεύθυνση, παρουσιάζοντας υλικό από τα τρία άλμπουμ τους («Bog art», «Insidecide και «Thornbush») αλλά και νέα τραγούδια, με κεντρικό άξονα την αγάπη, το μίσος, τη ζωή, τον θάνατο και ό,τι άλλο τρυπώνει ανάμεσά τους.
https://bogart.bandcamp.com/track/the-clown

Εϊσοδος: Ελεύθερη, Φωκίωνος Νέγρη 25, Κυψέλη

Σάββατο 1 Ιουνίου
Ώρα έναρξης 21:30
Είσοδος ελεύθερη
Ελάχιστη κατανάλωση: 5 ευρώ
Facebook event:

Orfeas Live
Cafe Bar Restaurant
Φωκίωνος Νέγρη 25
Αθήνα, Κυψέλη
Τηλέφωνο για κρατήσεις 2108668544 6939-187511
https://www.facebook.com/orfeas.cafe/

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top