22/03/2018

το tweet της ημέρας...

Η Εύα είναι άριστη, η Ε.Ε. ένα troll #funny_awards

LOVE SSEGA – HOT ELECTROLITES, το τραγούδι του Σαββατου (Video)

LOVE SSEGA – HOT ELECTROLITES

Ο Άγγλος funk τραγουδοποιός, με καταγωγή από την Ουγκάντα, Love Ssega μοιάζει έτοιμος για μεγάλα πράγματα στην διεθνή εναλλακτική, funk σκηνή. Έχουμε ξαναμιλήσει πρόσφατα γι αυτόν και συνεχίζει να μας εκπλήσει ευχάριστα με το νέο του single με τίτλο Hot Electrolites.

Με πολλές Αμερικάνικες 80s funk επιρροές, αλλά με πολύ σύγχρονη οπτική και με κάποιο tribal αφρικάνικο feel δημιουργεί το δικό του ύφος εμπορικής αλλά και ξεχωριστής χορευτικής pop. Αν συνεχίσει έτσι (που μάλλον θα συνεχίσει) πολύ σύντομα θα ξεφύγει σε αρκετά μαζικότερες σφαίρες, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στον ήχο του.

 


Θοδωρής Σουρβίνος

(Συνολικές Επισκέψεις 25, 1 επισκέψεις σήμερα)
«Metropolis», Τhea Von Harbou - Βιβλιοκριτική
Ο μυστικός κήπος της Αρλέτας, του Νότη Μαυρουδή

Περισσότερα


mm
About Θοδωρής Σουρβίνος 640 Articles
O Θοδωρής Σουρβίνος είναι μουσικός και ακροατής. Έχει περάσει από πολλές εναλλακτικές rock-pop μπάντες τα τελευταία 20 χρόνια και έχει δει πολύ περισσότερες από πολύ κοντά και πλέον παίζει με τους Kenny Freq. Είναι dj εδώ και πολλά χρόνια σε πολλά bars και clubs της Αθήνας. Αυτήν την εποχή σταθερά, στο Κουκί (Ολυμπίου 5- Κουκάκι) καθε Σάββατο και Δευτέρα. Έχει γράψει για περιοδικά και sites και έχει κάνει και εκπομπές σε web radios.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*