28/05/2020

Μάγκες και μαγκωμένοι


Ο Γιώργος Παπανδρέου επανεξελέγη πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στην Κολομβία. Η απόφαση των συνέδρων έχει μία λογική αν σκεφτεί κανείς τα προϊόντα της μάνας γης στη φίλη και σύμμαχο Κολομβία.

 

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μίλησε για τζάμπα μάγκες που δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα. Στη συνέχεια δήλωσε ότι εννοούμε τον Βορίδη που δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα και όχι τον Κυριάκο Μητσοτάκη που δήλωσε ακριβώς το ίδιο.

 

Πολωνός ευρωβουλευτής είπε ότι οι γυναίκες πρέπει να αμοίβονται λιγότερο γιατί είναι λιγότερο δυνατές και λιγότερο έξυπνες σε σχέση με τους άνδρες. Στη συνέχεια αποσύρθηκε στο σπήλαιο του.

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε τους ξένους να αγοράσουν Ελλάδα τώρα που είναι φθηνή. Η φθήνια άλλωστε ήταν πάντα μία από τις βασικές του αξίες.

(Συνολικές Επισκέψεις 474, 1 επισκέψεις σήμερα)
T-shirt Stories: I am what I am, Άδωνις ένας αντιπρόεδρος για  όλες τις δουλειές
MIDDLE KIDS – NEVER START, το τραγούδι της Παρασκευής (Video)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*