10/12/2022

ΜAI LAN- TECHNIQUE, ένα τραγούδι για την Τρίτη


H γαλλίδα μουσικός-παραγωγός Mai Lan, μοιάζει να διαθέτει όλα όσα χρειάζονται για να κάνει το άλμα στη διεθνή σκηνή και με μια εκλεκτή ομάδα, συμπαραγωγών, λογικά θα τα καταφέρει.

Όχι ότι η βοήθεια του M83, και της ομάδας του, είναι κάτι που δεν παίζει το ρόλο του (η Mai Lan είναι η βασική τραγουδίστρια στο νέο του album).

To Technique είναι το πρώτο δείγμα δουλειάς, αυτής της πολύ καλής ομάδας, και μ’ένα εντυπωσιακό video, αλλά και ένα πολύ catchy και επίσης εντυπωσιακό ηλεκτρονικό background.

Με απλούς, λογικούς στίχους πάνω στο θέμα της εξάρτησης από το internet, δημιουργούν ένα υπερσύγχρον dance track, που μοιάζει σαν το ιδανικό διαβατήριο για μια μετάβαση από τη γαλλική, στην διεθνή σκηνή. Και εμείς απλά περιμένουμε τη συνέχεια.


mm
About Θοδωρής Σουρβίνος 1556 Articles
O Θοδωρής Σουρβίνος είναι μουσικός και ακροατής. Έχει περάσει από πολλές εναλλακτικές rock-pop μπάντες τα τελευταία 20 χρόνια και έχει δει πολύ περισσότερες από πολύ κοντά. Είναι dj εδώ και πολλά χρόνια σε πολλά bars και clubs της Αθήνας. Έχει γράψει για περιοδικά και sites και έχει κάνει και εκπομπές σε web radios. Μπορείτε ν’ ακούσετε τη μουσική του (νέα και παλαιότερη) και να μάθετε περισσότερα γι’αυτόν στο http://thodorissourvinos.eu/
Contact: Website

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*