23/03/2023

Μαμά, μπαμπά ευχαριστώ που μου μάθατε να μισώ


Μπαμπά, μαμά σας ευχαριστώ που μου μάθατε να μισώ όποιον έχει άλλο χρώμα δέρματος από μένα. Βέβαια στα βιβλία του σχολείου λέει άλλα πράγματα, αλλά θα μισήσω κι αυτούς που τα έγραψαν και θα καθαρίσω. Έτσι μου μάθατε, έτσι θα κάνω.

Μαμά, μπαμπά ευχαριστώ που μου μάθατε ότι είμαι ανώτερος από τους άλλους και πώς αν δεν μπορώ να ξεχωρίσω λόγω των ικανοτήτων μου καλό είναι να πατήσω πάνω σε πτώματα. Κι αυτό δεν το λέει κάποιο βιβλίο, αλλά κάποιον θα βρω να μισήσω και γι αυτό.

Μπαμπά ευχαριστώ που μου έμαθες να μισώ όποιον δεν είναι ίδια ομάδα με μένα, ευχαριστώ που μου έμαθες να μην ξέρω να χάνω, ευχαριστώ που μου έμαθες να μην ξέρω να κερδίσω, ευχαριστώ που ποτέ δεν θα μου μάθεις να μοιράζομαι.

Μαμά, μπαμπά ευχαριστώ που μου μάθατε ότι εκτός από σας όλοι οι υπόλοιποι είναι μαλάκες που θέλουν το κακό μου.

Μαμά μπαμπά σας ευχαριστώ που μου μάθατε να κάνω το σταυρό μου και να αγαπώ όλον τον κόσμο, όπως λέει ο Χριστούλης, εκτός από τους αλλόθρησκους, αλλοεθνείς κι αυτούς που δεν γουστάρουμε τη φάτσα τους.

Μαμά, μπαμπά ευχαριστώ που μου μάθατε να μισώ όλους αυτούς τους κουνιστούς, τους πούστηδες, τους τρύπιους από τους οποίους κινδυνεύω να κολλήσω ομοφυλοφιλία.

Μαμά, μπαμπά ευχαριστώ που μου μάθατε μισώ τους “γύφτους” τους “άπλυτους”, όλους αυτούς που “τεμπέληδες”, αυτούς που μολύνουν τη ράτσα μας.

Μαμά, μπαμπά, ευχαριστώ που μου μάθατε να μισώ όποιον αντιστέκεται στην εξουσία γιατί “καλύτερα δούλος και χορτάτος, παρά επαναστάτης και ψωμόλυσσας”

Μαμά, μπαμπά ευχαριστώ που προσπαθείτε να με κάνετε σαν τα μούτρα σας, αλλά ελπίζω μεγαλώνοντας να καταλάβω και να σταματήσω να σας ευχαριστώ που κάνατε το μίσος καθημερινότητά μου.


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*