27/01/2023

Μαραθωνοδρόμοι και μαραθωνοάμαχοι

Μαραθωνοδρόμοι μαραθωνοάμαχοι

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έτρεξε στον Μαραθώνιο, τερμάτισε, κουστουμαρίστηκε και πήγε να παραδώσει μαθήματα ρητορικής. Συνηθίζεται άλλωστε στους αθλητές, αμέσως μετά τον τερματισμό να τσιρίζουν.

 

Ο Πέτρος Τατσόπουλος είπε για τον Μάκη Βορίδη ότι «για ένα αυτοσχέδιο τσεκουράκι που έφτιαξε στα νιάτα του του το χτυπάνε εδώ και 30 χρόνια». Έτσι είναι. Και ο άλλος που έστειλε ένα απλό τανκσάκι για να δοκιμάσει την αντοχή της κεντρικής πύλης του Πολυτεχνείου του το χτυπάνε 43 χρόνια.

 

Σφυρίδα και γαρίδες θα φάει ο Ομπάμα στο επίσημο δείπνο στην Ελλάδα. Προς το παρόν είναι η μόνη είδηση για την οποία μπορεί να εκφραστεί μια κάποια βεβαιότητα.

 

Ο Πάνος Καμμένος είπε ότι προϋπόθεση για να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η κυβέρνηση είναι να μην διαταραχθούν οι σχέσεις με την Ορθοδοξία. Είναι πολύ κοντά στο να δηλώνει αντί για «υπουργός», «μετακλητός της Αρχιεπισκοπής».

 


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*