10/07/2020

Μινέρβα «Turn me on», ένα δυναμιτάκι με κιθάρες! (Video)

Μινέρβα «Turn me on»
Μινέρβα θα εμφανιστούν μαζί με τους Pissed-Off Kid στο Six d.o.g.s σε ένα δυνατό season opening live την Παρασκευή 18 Οκτώβρη

Αν είχα εκπομπή στο ραδιόφωνο (όπως παλιά) θα τους είχα ήδη πάρει τηλέφωνο να μου “χαρίσουν” την εισαγωγή του κομματιού σε μια μεγάλη εκδοχή για να έχω ένα δυναμικό μουσικό χαλί.
Δεν έχω όμως και το κομμάτι τους θα παραμείνει όπως το σκέφτηκαν και πολύ καλά θα κάνει!
Ένας κιθαριστικός δυναμίτης! Turn me on από τους Μινέρβα!
Κι ένα βίντεοκλιπ που τσακίζει κόκκαλα!

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την πρώτη κυκλοφορία του ομώνυμου ΕΡ τους, η τετράδα των Μινέρβα, επιστρέφει με το καινούργιο single και video clip “Turn Me On από το επερχόμενο debut album τους.

Την ηχογράφηση και παραγωγή του κομματιού επιμελήθηκε ο Άλεξ Μπόλπασης, σε συνεργασία με τον Nick Townsend (Costa Mesa, California US) στο mastering.

Την σκηνοθεσία και παραγωγή του video clip επιμελήθηκε ο Γιώργος “Ντέξτερ” Μπάρμπας (Netwix), το οποίο γυρίστηκε στα θρυλικά “προβάδικα” της κρεαταγοράς του Πειραιά, ως ελάχιστο φόρο τιμής στο μέρος από όπου ξεκίνησαν όλα!  


Οι Μινέρβα θα εμφανιστούν μαζί με τους PissedOff Kid στο Six d.o.g.s  σε ένα δυνατό season opening live την Παρασκευή 18 Οκτώβρη.

Περισσότερα εδώ
Facebook Event

(Συνολικές Επισκέψεις 232, 1 επισκέψεις σήμερα)
Μάργκαρετ Άτγουντ - Μπερναντίν Εβαρίστο: Οι δύο νικήτριες του Booker 2019
«Η Αρρώστια της Νιότης» του Φέρντιναντ Μπρούκνερ επιστρέφει στο θέατρο Tempus Verum-Εν Αθήναις

mm
About Γιάννης Καφάτος 1771 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες αλλά πήρε πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Μινέρβα: Νέο single «Δράμα», κάνουν τον θόρυβο που πρέπει! - viewtag.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*