Μόνικα: Ακούστε το νέο

Μόνικα: Ακούστε το νέο της single “1000 Miles of Ocean” πριν το Live στο Νιάρχος

Tον Απρίλη του 2017 η Μόνικα βρέθηκε στα Red Bull Studios του Παρισιού και σε συνεργασία με τον παραγωγό Blackjoy, ηχογράφησε το κομμάτι “1000 Miles Of Ocean” που σύμφωνα με την ίδια (διαβάστε εδώ τη συνέντευξη που συνοδεύει την πρεμιέρα του κομματιού) θα μπορούσε να λειτουργήσει και ως “φάρος” για την κατεύθυνση του επόμενου album της.

 Ενορχηστρωτικά φαίνεται να επιστρέφει στον εσωτερικό και ιδιαίτερο ήχο των δύο πρώτων album της, ενώ σε επίπεδο παραγωγής βρίσκεται σε σχετική απόσταση από τα χειροποίητα και soulful grooves του Secret In The Dark, αφήνοντας να φανεί τόσο η διαφορετικότητα των επιρροών της όσο και η τριβή της τα τελευταία δύο χρόνια με την παραγωγή νέων ήχων.
https://soundcloud.com/rbstudiospar/monika-1000-miles-of-ocean-red-bull-studios-paris-exclusive
 Η πρεμιέρα του νέου της κομματιού συμπίπτει χρονικά με το νέο της μεγάλο συναυλιακό εγχείρημα αυτή την Κυριακή 25 Ιουνίου στο Summer Nostos Festival στο ΚΠΙΣΝ.

 Η Μόνικα με τη συνοδεία της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ θα συναντηθεί για μία ακόμη φορά με το κοινό που την ανέδειξε για να συστήσει εκ νέου αγαπημένα κομμάτια της δισκογραφίας της μέσα από πρωτότυπες συμφωνικές ενορχηστρώσεις.
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος | Ξέφωτο | 22.00

Σχόλια

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμα

Scroll to Top