30/11/2023

Μπράβο ρε Γιάννη Αγγελάκα!

Μπράβο ρε Γιάννη

Ο Γιάννης Αγγελάκας, όχι ότι εξέπληξε όσους ελάχιστα τον γνωρίζουν, ακυρώνει τη συναυλία του στην Πάτρα μετά τη λογοκρισία που δέχτηκαν οι Rotting Christ που θα έδιναν συναυλία στην ίδια δημοτική αίθουσα με τον ίδιο.

Το παρασκήνιο της μεταφοράς του χώρου

Με μια ανακοίνωση ο υπεύθυνος πολιτισμού του Δήμου Πατρέων έδιωξε τους Rotting Christ από τον χώρο διεξαγωγής της συναυλίας γιατί λέει είχε τεχνικά προβλήματα.
Τα οποία θα είχαν λυθεί την επόμενη μέρα για το live του Αγγελάκα.
Η αλήθεια είναι ότι χρυσαυγίτης δημοτικός σύμβουλος τσίγκλισε τον Μητροπολίτη, που του μετέφρασε το όνομα του γκρουπ κι έτσι φτάσαμε στην αλλαγή του χώρου.

Κι εδώ έρχεται η μαγκιά του Αγγελάκα που τους πετάει στη μούρη το γεγονός ότι η δημοτική αρχή του ΚΚΕ ορμώμενου Πελετίδη έσκυψε το κεφάλι σε τακτικές χριστιανοταλιμπαν.

Δείτε τι έγραψε στο Facebook:

Rotting Greece μου μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ στον πολυχώρο Αίγλη του δήμου Πατρέων. Αν δεν πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία τους είτε σήμερα κανονικά είτε την Κυριακή, μιας και θα έχει αποκατασταθεί το “τεχνικό πρόβλημα” μέχρι τότε,δεν πρόκειται ούτε εμείς να παίξουμε το Σάββατο στον συγκεκριμένο χώρο. Εύχομαι ο “προοδευτικός” δήμαρχος της Πάτρας να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη.

Γ.Αγγελάκας


mm
About Γιάννης Καφάτος 2163 Articles
Γιάννης Καφάτος, Μπαμπάς, δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός, tattoer, T-shirt maker, dj, και ποιος ξέρει τι άλλο (ακόμη). Σπούδασε πολιτικές επιστήμες πήρε όμως πτυχίο από το ΡΟΔΟΝ και άλλα συναυλιακά "ιδρύματα". Ταξιδεύει λιγότερο από όσο θα ήθελε.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*