23/05/2022

Το μυαλό σου και μια ρουπία


Η Ελίζα Βόζενμπεργκ προέβλεψε ότι με την πτώση της στερλίνας οι Έλληνες φοιτητές θα πληρώνουν ακριβότερα δίδακτρα. Σπάνε τα τηλέφωνα χθες από Αμερική για να της δώσουν τη διοίκηση της Wall Street.

 

Σε εκπομπή της ΕΡΤ από την άλλη ρώτησαν τι θα γίνει τώρα που η Βρετανία θα επιστρέψει στη στερλίνα. Τίποτα σπουδαίο. Όταν επιστρέψει στη ρουπία να δεις τι θα γίνει.

 

Μέχρι την Τρίτη λέει ο Σουλτς ότι πρέπει να κάνει η Βρετανία αίτηση για την έξοδο. Αν δεν υπακούσει θα του στείλουν τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να του αναλύσει τα οικονομικά της Βρετανίας στα Ελληνικά.

 

Στην Ισπανία έχουν και πάλι εκλογές μετά από 6 μήνες. Οπισθοδρομικοί. Τη σήμερον ημέρα αν δεν κάνεις δημοψήφισμα κανείς δεν σου δίνει σημασία.

(Συνολικές Επισκέψεις 292, 1 επισκέψεις σήμερα)

mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*