17/04/2024

Να εγκληματίσω ή να εγκληματιστώ


Η Αγγλία εξήλθε και από το ποδοσφαιρικό Euro, καθώς αποκλείστηκε από τον Ισλανδία. Άρχίζει αμέσως σκληρή προετοιμασία ώστε μετά από 2-3 χρόνια να καταφέρει να κερδίσει τα νησιά Φερόε και να κηρυχθεί εθνική γιορτή

 

Ο Φάρατζ είπε στους ευρωβουλευτές ότι δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους. Ο ίδιος δουλεύει κόσμο εδώ και δεκαετίες, όποτε μίλησε ως ειδικός.

 

Μετά το θερινό ηλιοστάσιο μπήκαμε και επισήμως στην περίοδο “δείτε ποια αναστάτωσε τη Μύκονο”, που μόλις μάθουμε ποια είναι, ζητάμε το τηλέφωνο της μάνας της για να δούμε αν γνωρίζονται.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι είναι εγκληματική η απλή αναλογική. Ευτυχώς δεν λες που τόσα χρόνια είχαμε την ενισχυμένη και πορευθήκαμε αμόλυντοι, χωρίς εγκλήματα, με ένα φωτοστέφανο πάνω από τα κεφάλια μας


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*