10/12/2022

Νάρκες κοινωνικές και χειμέριες


Ο Θάνος Τζήμερος μετά την ήττα της Γερμανίας από τη Γαλλία ζήτησε την κατάργηση των πέναλτι. Ήδη ανοίγονται νέες προοπτικές στην καριέρα του, αφού αμέσως προκηρύχθηκε θέση γελωτοποιού στην γερμανική καγκελαρία.

 

Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων καταγγέλλει ότι του επιτέθηκαν και τον δάγκωσαν. Αμέσως μετά ζήτησε οικουμενική για να δαγκώνουν όλοι όλους.

 

Οι Αμερικάνοι αξιωματούχοι και η αμερικάνικη κοινωνίας θα αρχίσουν να  αναρωτιούνται και πάλι γιατί είχαν ένα νέο περιστατικό βίας και μάλιστα με «εμφυλιακά» χαρακτηριστικά. Σαν να αναρωτιέσαι γιατί μεγαλώνει ένα φυτό όταν το ποτίζεις.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε σε συνέντευξή του στην  DW ότι θέλει εκλογές ή το φθινόπωρο ή την άνοιξη. Προφανώς μας λέει απ’ έξω- απ’ έξω ότι θα πέσει σε χειμερία νάρκη


mm
About Δημήτρης Σούλτας 575 Articles
Ο Δημήτρης Σούλτας εγεννήθη στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά την άφιξη του ηλεκτρισμού και μετά από 19 χρόνια κατέβηκε στην Αθήνα, με το τρένο το οποίο δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ακόμα και σήμερα. Είναι ιδρυτής του κινήματος του υπαρκτού σουλταφερτισμού και δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ο κόσμος θα αλλάξει, απλώς δεν έχει βρει ακόμα το κατάλληλο δοκιμαστήριο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*